Mezőtúr jött és győzött

Ismét nehéz ellenfelet kapott a Szentesi Kinizsi NB II-es kézilabdacsapata.

 

 

Hazai pályán fogadta a Szentesi Kinizsi NB (piros) II-es kézilabdacsapata a tabella második helyén álló Mezőtúr együttesét. A vendégek repülőrajtot vettek 3-0-ra majd 4-1-re vezettek. A hazaiak nem adták fel, felálltak a padlóról 5-5-nél utolérték a mezőtúriakat. 8-8-ig felváltva estek a gólok. Majd a vendéggárda rátett egy lapáttal, s máris 13-8 oda. A szentesiek ismét felzárkóztak 16-14-es vendégvezetéssel tértek pihenőre. Szünet után 5-1-es szériával indította Mezőtúr, s rögtön hét gól lett az előny 22-15 a vendégeknek.

 

 

 

A Kurca-parti együttes fáradni kezdett ez megmutatkozott az eredményen is, hiszen azonnal 14 gól lett a hátrányuk. A hazaiak próbálkoztak, de mint oly sokszor a helyzetek ismét kimaradtak. A tizenkét gólos különbség megmaradt a mérkőzés végéig. Az eredmény: Szentesi Kinizsi-Mezőtúr 31-43

 

 

Ezen a napon (2004. április 25.) csak korábban találkozott a két város ifi csapata, ami szintén mezőtúri győzelemmel végződött.

A mérkőzés elején kissé elaludtak a szentesi fiúk (piros-sárga) és már csak zárkózásra volt lehetőségük. Az ifjúsági csapat eddigi sikeres szereplése megbosszulta önmagát, mert úgy léptek a fiúk a parkettre, hogy még egy olyan találkozó amit meg fognak nyerni.

A mérkőzést a kidolgozatlan helyzetek, és a sok ellőtt labda jellemezte, de így sem maradtak le a mezőtúriaktól annyira, hogy azt ne lehessen egy következő mérkőzésen orvosolni, amelyen a nagyobb koncentráció meghozza majd a a sikert.

 

 

Szentes, 2004. 04. 29.

.