Megvannak a rongálók!

Rendőrkapitányi beszámoló a testületi ülésen

 

 

Földvári Nagy István rendőrkapitány tartott beszámolót a bűnüldözőszerv munkájáról a 2004. március 19-ei testületi ülésen. Beszámolt arról, hogy az elmúlt hetekben és az elmúlt nyáron tapasztalt rongálások tetteseit sikerült kézrekeríteniük, akik fiatalokból tevődött össze. Így meglettek azok, akik az Eszperantó-híd virágait a Kurcába dobálták és azok is akik az Erzsébet téri öntözőautomatikát megrongálták.

 

 

 

Érdekes volt hallani a kapitányúrtól, hogy nem anyagi haszonszerzés miatt lopták el az automatikát, hanem azért mert a társaságot többször lelocsolta az éjjel beinduló öntözőrendszer és így akartak rajta bosszút állni.

 

 

Erzsébet téri kapcsoló automatikát lopták el.                               Padléceket folyamatosan pótolni kell!

 

Ha minden jól alakul akkor hamarosan a fatördelő fiatalok is kézre kerülnek, de addig is a megelőzésre kell tenni a hangsúlyt. Ebben nagy szerepe van az iskoláknak, de a legfontosabb, hogy családi környezetben is beszéljenek róla.

 

A kapitány úr testületi beszámolóját ITT hallgathatják meg!

 

A most elfogott banda tagjai egy iskolából kerülnek, amely iskolát nem kívánta megnevezni a kapitány, de elárulta, hogy ezzel az iskolában komoly problémát jelentenek a droggal kapcsolatos ügyek

 

 

Eszperantó-híd virágok nélkül                                                             Pálcát törtek belőle!

Szentes, 2004. 03. 23.

.