Informatikából a csúcson

 

2004. március 24-én a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola informatikai munkaközössége által szervezett házi informatikai versenyen az iskola legjobb tanulói vettek részt. A versenyen az ECDL vizsgakövetelményeken alapuló feladatok mellett programozási ismereteikről is számot kellett adniuk a versenyzőknek. A verseny az április 21-én megrendezésre kerülő Területi Pollák Antal Alkalmazói Informatika versenyre való felkészülés állomása volt, ahol a következő eredmények születtek:

 

 

 

I. kategória                                               II. kategória                            III. kategória

1. Szivák Róbert 10.b      79p             1. Gabnai László 11.b      56p             1. Gulyás László 14.c      91p

2. Opauszki László 9.b      68p              2. Kiss Tamás 11.b      52p                2. Kósa Róbert 14.c      80p   

       3. Győri Norbert 10.a      66p                3. Hankó György 11.a      50p          3. Molnár-Farkas Zoltán 14.   75p

 

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskolát tehát a fenti 9 tanuló fogja képviselni a területi versenyen

 

 

 

És még egy nagyon jó hír:

A III. kategóriában az első három helyen végző versenyző országos sikert is magáénak mondhat az iskolába érkezett értesítő levél szerint.

Ők 2004. február 26-án vettek részt Budapesten a Petrik Lajos Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakközépiskolában a felsőfokú akkreditációs képzésben (Műszaki Informatikai mérnökasszisztens) részesülő tanulók országos Informatikai-számítástechnikai versenyének elődöntőjén. Itt Gulyás László az első, míg Molnár-Farkas Zoltán a negyedik, Kósa Róbert pedig a hetedik helyen végzett. Gulyás László így az országos döntőbe jutott.

Szentes, 2004. 03. 29.

.