Zárva maradt "Pandora-szelencéje"

Pandi kikosarazta a rámenős kalauzt

 

A Blikk színes napilap álomrandit ígért annak az olvasónak, aki fényképpel jelentkezik a felhívásukra. A jelentkezők közül a VV3 nagy indulatokat keltő Pandora művésznévre (Németh Judit) hallgató lakója kiválasztotta a szerencsést és egy forró vacsorát töltenek el együtt. Ez a szerencse pedig egy szentesi fiatalemberre esett Szabó Sándor Róbertre, aki jegyvizsgáló a szentesi vasútállomáson. Szombaton a kalauz vonatra ült, és célul tűzte ki magának, hogy kinyitja "Pandora szelencéjét".

 

 

Budapest - Pandora túlságosan rámenősnek találta a Blikk felhívására jelentkező szentesi Szabó Sándor Róbert. Pedig a felhívást feltevő újság minden tőle telhetőt megtett a szentesi kalauzért: összehozta Robinak az álomrandit a belvárosi Mokka étteremben, a lány azonban kosarat adott a fiatalembernek. Róbert, akit beküldött fényképei alapján szúrt ki magának a magányos Pandora, az este hatra megbeszélt találkozóra már negyed ötkor megérkezett.

 

Jól indult Pandora és Róbert első és utolsó randija (Fotó: Török Attila)     Már csak álom marad Pandi! (Fotó: Vidovics Ferenc)

 

- Szeretek pontos lenni - felelte az étterem beavatott tulajdonosának udvarias érdeklődésére. Róbert bálványa kis késéssel érkezett, koktélt rendelt, étlapot kért, és közvetlen csevelyt kezdett a kalauzzal, aki felbátorodva egészen közel húzódott Pandihoz. Amikor a lány rendbe hozta magát a toalettben, Robit arról faggatták, hogy alakult az ismerkedés.

- Többet reméltem, úgy látszik, sokat képzeltem magamról. Nem érdekel, miket fecsegnek Pandoráról, amit tett, én is megtenném. - célzott a ValóVilág-szereplő pornós múltjára. Nyolckor Pandora asztalt bontott, és engesztelő pillantások közepette búcsúzott bánatos lovagjától.

- Örülök, hogy találkoztunk, nagyon jól elbeszélgettünk, de hát ennyi… - mondta távozóban.

A randit szervező újság kifaggatta, hogy mi volt a bibi, ha két órán át szóval tartották egymást, miért kizárt a folytatás?

- Nem szeretem, ha a férfi egy vacsora után mindjárt ágyba akar vinni. Róbert egyébként kedves fiatalember, csak rámenős, és nálam ez nem nyerő.                                                              (Forrás: Blikk)

Szentes, 2004. 03. 08.

.