A kihagyott emberelőnyök mérkőzése

 Nem sikerült az edzői revans

 

 

Legrand-Szentesi VK - Eger 4-6 (1-2, 1-1, 0-2, 2-1)

 

A legutóbbi két magabiztos győzelem jót tett a hangulatnak - nőtt az Eger ellen készülő csapat és a szurkolók önbizalma. A mérkőzés iránt külön figyelmet ébresztett az is, hogy Vidumanszky Lászlót, a szentesi csapat jelenlegi trénerét épp az Egertől küldték el tavaly novemberben, amikor is döntetlent játszott a két csapat. Ezen a mérkőzésen nem sikerül a sportszerű edzői revans, mert 2-5 után még sikerült 4-5-re feljönni a fiúknak, de a véghajrá már csak egy egri gólt hozott.

A két csapat között a bajnokságban 4 pont (Szentes 8p, Eger 12p) és egy bajnoki hely (Szentes 9., Eger 8.) a különbség.

 

 

 

A mérkőzés alatt időnként csak úgy forrt a víz, de a nagy küzdelem végén pontatlan passzal fejeződtek a szentesi támadások, vagy csak egyszerűen fölédurrantották a labdát. Az utolsó negyedben Berki András a Szentes centere nem bírta cérnával, mert hiába játszotta magát tisztára a játékostársak nem aknázták ki a lehetőséget, vagy ha igen akkor is pontatlan volt a passz. PASSZ! A játékvezetők ellenben hagyták a birkózást, és ennek következtében csattogtak a pofonok, koccantak a fogsorok. Mindezt szóvá is tette, amit a játékvezetők végleg cserével történő kiállítással jutalmaztak.

Elgondolkodtató, hogy 9 emberelőnyből csak egyet tudtunk értékesíteni - persze ebben a válogatott kerettag Jászberényi kapusnak is volt némi része...

Szentes, 2004. 03. 04.

.