Készülnek a tavaszi küzdelmekre!

Szentesi TE - Szarvas 4 - 1 (2-0)

 

 

Szentes: Bíró – Márics, Erdei, Keller – Nyerges – Kerepeczki, Mátyás, Tóth-Kovács, Pálfi – Ábel, Nana. Cserék: Takács G., Barna Cs., Kislőrincz, Bajusz, Janiga, Kolláth (kapus). Edző: Török László. Gólszerzők: Márics (2, az egyiket 11-esből), Nana, Takács G., ill. Klimaj.

 

 

 

Török László edző a 2004. február 7-ei mérkőzés előtt azt kérte játékosaitól, hogy minél több támadást vezessenek a szélen. Megfogadták a tanácsot, ez pedig gólokat eredményezett. Az edzőmeccsről Vidakovics, Gyagya és Bubor sérülés, míg Tóth Cs. betegség miatt maradt távol. Velük ellentétben viszont ott volt a játéktéren két új szerzemény is: Barna Csaba és Kislőrincz György az NB I/B-s Kecskemétből érkezett. Mindketten közös megegyezéssel szerződést bontottak volt csapatukkal, a szentesiekhez pedig, egyelőre szóban, másfél évre kötelezték el magukat.

 

   

 

A szurkolók a szeles időben is kitartottak a csapat mellett, és családias körülmények között lejátszott mérkőzésen szép akciókat és akciógólokat láthattak a csapattól. Remek formában volt Nana Mihály, aki az elmúlt szezonban tapasztaltak ellenére a kezdő tizenegyes erősítette, amit remek játékkal és góllal hálált meg edzőjének.

Szentes, 2004. 02. 10.

.