Ajándék lelátó a városnak egy igazi lokálpatriótától!

Új üzemcsarnok avató az Ipari Parkban

 

2004. december 21-én a Szentes Ipari Parkban a volt Esze Tamás laktanya területén egy új üzemcsarnokot avattak fel. Az csarnokavató díszvendége Dr. Garamhegyi Ábel, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium befektetés-ösztönzési és kereskedelemfejlesztési helyettes államtitkára volt.

 

 

 

Bozó Zoltán ügyvezető üdvözlő beszédében elmondta, hogy a MetalCom-R Kft. 1999. októbere óta szereplője a magyar ipari, telekommunikációs és kereskedelmi piacnak.

A vállalkozás megalapítása óta eltelt idő során a hazai távközlési piacon meghatározó szerepet értek el, több cég stratégiai beszállítójává váltak. Legjelentősebb partnereink a T-Mobile Távközlési Rt, a Pannon GSM Rt, az Antenna Hungária Rt a Matáv Rt.

 

 

 

A MetalCom-R Kft fejlődését a távközlési szolgáltatások iránti rohamos keresletnövekedés határozta meg.

Fejlesztéseik a mindennapi munka minél magasabb szintű elvégzésén túl az átgondolt növekedési programjukat hívatott kielégíteni. E program keretében 2003. év végére két önálló üzletág fejlődött ki. Az egyik a kereskedelmi részleg fejlesztésével, az alaptevékenységtől távolinak tűnő rögzítéstechnikai szolgáltatással, míg a másik az acélszerkezeti üzem fejlesztésével, speciális hajószállító utánfutók tervezésével, gyártásával, üzembe helyezésével foglalkozik.

Feladataink elvégzéséhez a XXI. század elvárásainak megfelelően jelentős eszközparkkal, fejlett technikai háttérrel rendelkezünk.

 

Az induláskori 4 fős létszám a vállalkozásunk fejlődésével együtt folyamatosan bővült. Jelenleg a vállalkozásnál 83 fő áll alkalmazásban, s ezzel Szentesen és térségében jelentős munkaadónak számítunk.

Az indulás utáni, első teljes év 89 millió forintos árbevételéhez képest idén várhatóan 600 millió forintos árbevételt érünk el!

A vállalkozás folyamatos növekedése szükségessé tette új telephelyek kialakítását. Jelenleg, a most avatásra kerülővel együtt már 5 telephellyel - közöttük kettő budapestivel - rendelkeznek.

 

 

 

Bozó Zoltán a MetalCom-R Kft. ügyvezetője egy meglepetéssel készült. Bevallása szerint igazi lokálpatrióta, aki igyekszik szebbé tenni környezetét, és ezért egy felajánlással fordult Szirbik Imre polgármesterhez.

Ez elmúlt időben igen sok helyen lehetett hallani, hogy sajnos méltatlan körülmények között tudunk szurkolni csapatainknak a focipályán és a strandon. De igen sokat segítene még egy mobil lelátó a nyári színházi esték megrendezésébe. Ezért Bozó Zoltán felajánlotta a városnak, hogy ha a város megvásárolja a mobil lelátó anyagát, akkor ők ingyen és bérmentve elkészítik azt.

 

 

 

Ennek a tervét az üzemcsarnok avatóján át is adta Szirbik Imre polgármesternek, és ott már számítógépes grafikákat is láthattunk a tervezett mobil lelátóról.

 

 

Szentes, 2004. 12. 22.

.