Tanárjuknak gyűjtöttek a szentesi drámaisok

 

 

 

Részlet a megyei lapból: A tűzoltók és a biztosító szerint körülbelül tízmillió forintos kárt okozott az a tűz, mely lakhatatlanná tette a Szentesen és Vásárhelyen is ismert zenetanár, Majtényi András vásárhelyi otthonát.

 

- Megnyugtatok mindenkit, jól vagyunk, s az emberek segítőkészségének köszönhetően ideiglenesen találtunk magunknak otthont – nyugtatta meg a megyeszerte lakó egykori tanítványait, barátait és ismerőseit is Majtényi András.

 

 

 

A Horváth Mihály Gimnázium 2004. december 15-én a Tóth József Színházteremben Jótékonysági Gálaműsort szervezett. A gálaműsor bevételét a gimnázium és a város számára nagyon fontos és szeretett, de a sors által nem kímélt kollégájuk számára ajánlották fel.

A gálaműsorban felléptek: a CRYSTAL együttes SZEKERES ADRIENN énekesnő HEVESI TAMÁS valamint a gimnázium legkiválóbb drámais diákjai (vers, monológ, dal, tánc)

 

A gála képei:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hevesi Tamás műsorából egy részletet ITT hallgathatnak meg!

 

 

 

 

 

Majtényi András szavait és a közös éneket ITT hallgathatják meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

Végezetül szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyunk és dolgozunk, Eszter, a nagyobb lányom külföldön tanul, én a kisebbel vagyok idehaza. Már a lelkünk is gyógyul, köszönhetően annak, hogy olyanok is segíttettek bennünket, akikre nem is gondoltunk.

 

Ha a jó Isten, és a Biztosító úgy akarja, hogy

új otthont kell, hogy teremtsek, ....... visszajönnék Szentesre!

 

 

Szentes, 2004. 12. 22.

 

.