Megújult a Földhivatal

 

 

Eddig igen mostoha körülmények között tudták elvégezni a Körzeti Földhivatal dolgozói napi munkájukat, mert igen szűknek bizonyult a Kossuth u. 8. alatt található épület alagsora. A megnövekedett igényeknek kívántak megfelelni, amikor is azt kérték az Önkormányzattól és a képviselőktől, hogy járuljanak hozzá, hogy a megüresedett emeleti részre költözzenek fel, és ott a XXI. sz.-nak megfelelő körülményeket alakítsanak ki.

 

 

 

Ennek a munkának a végén jött az ünnepélyes avató, amelyet akkor tartottak, amikor Szentesen járt Dr. Németh Imre földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, aki ezen a napon (2004. december 2.-án) elsőként az új Agrárinnovációs és minőségvizsgáló központot avatta fel.

 

 

 

Dr. Németh Imre földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter örömét fejezte ki amiatt, hogy az elmúlt két évben el tudtak indítani egy olyan felújítási programot, mely a területi és megyei földhivatalok megújulását jelentheti. – Ebben a sorban a szentesi a 14., melyben már a kor színvonalának megfelelő feltételeket tudunk biztosítani, mind a dolgozóknak, mind az ügyfeleknek.

 

 

 

Az ügyfélfogadó helységben ügyfélhívó rendszer működik, az ügyfelek le tudnak ülni, kényelmesen várakozhatnak, hívószámot kapnak, és hívásra azzal mehetnek az ügyintézőhöz.

Az ügyfélfogadást is módosítottak, így mindennap délelőtt 8-tól fél 12-ig, csütörtökön délután 1–3 óra között várják az ügyfeleket.

Szentes, 2004. 12. 10.

.