A kilók megvannak!

 

Sikerrel vette a mérlegelés jelentette akadályt a mai bokszgála négy főszereplője, dr. Csábi Bettina, Cathy Brown, Nagy József és Kai Kauramaki.

 

Az ökölvívás szerelmesei már 2004. november 5-én jelen lehettek a másnapi gála előtti mérlegelésen.

Először a lányok léptek a mérlegre, s mindkét főszereplő a súlyhatár (53,5 kg) alatt maradt. A világbajnoki címvédő „Boxhercegnő", dr. Csábi Bettina bizonyult könnyebbnek, igaz csak 10 dekával. Ő 52,9 kilót nyomott, míg ellenfele Cathy „The Bitch" Brown 53 kilót.

 

 

 

Ezt követően a fiúk tesztelték a műszert, a finn Kai Kauramaki 71,8, Nagy „Hóhér" József pedig 72,5 kilogrammal mérlegelt. A legpontosabban – remélhetőleg az ütései is hasonlóak lesznek – a „Hóhér" hozta a súlyát, hiszen a harmatsúly határa „centire" 72,5 kg. Az ilyenkor „szokásos" beszólások, erőfitogtatások elmaradtak, rendkívül békés, barátságos volt a hangulat – a pofonokat mára tartogatták.

 

 

A 17 órakor kezdődő gálán sorrendben Szilasi Adrián, Závogyán Csaba, Vecseri Barnabás és Lakatos András lép kötelek közé, majd jön egy 10 perces tékvandobemutató, utána Kiss Károly, Tóth M. Tibor és Szőke Róbert következik. A táncshow után kerül sor bunyós blokkra, s két felvezető meccset követően szurkolhat a közönség először dr. Csábi Bettinának, majd Nagy Józsefnek.

 

Lakatos András, Szilasi Adrián, Závogyán Csaba, Vecseri Barnabás

Szentes, 2004. 11. 05.

.