A "Boxhercegnő" és az "Örömlány"

 

A brit Cathy Brown lesz Zarrika Fatua helyett a Boxhercegnő ellenfele a 2004. november 6-án Szentesen megrendezésre kerülő küzdősport gálán.

 

 

Dr. Csábi Bettina                                                            Cathy "The Bitch" Brown

 

A kenyai Fatuma útlevele nem készült el időben ezért kellett új ellenfél után nézni, aki nem más, mint az egyik legismertebb brit női bunyós Cathy "The Bitch" Brown (10-5-0; 4KO).

"A közönség is könnyebben tűzbe jön, ha egy nevesebb ellenfél van" - kommentálta az ellenfélcserét a Boxhercegnő.

"Jó mérkőzést jó ellenfél ellen lehet vívni, mert az hozza ki az emberből a maximumot. Ráadásul a Cathy Brown elleni címvédés azért is a figyelem középpontjába kerülhet, mert ellenfelem korábbi 'foglalkozása' témát adhat a sajtónak!"

Igaz, amit igaz, van miről írni a bulvárlapoknak Brown kisasszonyról. Az angol hölgy korábban ugyanis a testével kereste a kenyerét, és ha a legenda igaz, akkor a menedzsere az utcán látta meg benne a talentumot. (Arról nem szól a fáma, hogy a szakember mi célból látogatott el a piroslámpás negyedbe!)

Az izgalmasnak ígérkező harmatsúlyú világbajnoki címmérkőzést, és Nagy "Hóhér" József (7-0-0; 7KO) kisvilágbajnoki összecsapását a TV2 Ring szombat este 22.20-tól közvetíti.
 

Szentes, 2004. 11. 05.

.