Hóhér és Csábi Betti címmeccse Szentesen!

 

November 6-án, Szentesen lép kötelek közé legközelebb a Felix-Promotion két kiválósága, Nagy "Hóhér" József és Dr. Csábi Bettina! Előbbi az IBF kisvilágbajnoki címéért bokszol, ellenfele finnországból érkezik!

 

 

Ígéretünkhöz híven közöljük, hogy 2004. november 6-án a IV. Nemzetközi Küzdősport Fesztiválon milyen fő meccsek is várhatók. Hetekkel ezelőtt már kialakult a program, de jött egy olyan lehetőség, amelyet a szervezők nem hagyhattak ki. A szervezés során elsőként egy magyar - német válogatott összecsapásnak lehettek volna tanúi, de a németek ezt lemondták. Bertók Róbert, (aki már mint full contakt világbajnok) folytatta a szervezést, hogy erre a gálára minél színvonalasabb mérkőzéseket szervezzen. Ki is alakult a program, amikor is a Felix Promotion vezetője egy nagy lehetőséget adott Robinak, hogy a Felix-Promotion két kiválósága, Nagy "Hóhér" József és Dr. Csábi Bettina Szentesen küzdenének.

Ekkor borult az eddigi terv és kialakult a harmadik, a végleges gálamenetrend.

 

Rácz Felix korábban azt nyilatkozta, hogy Nagy "Hóhér" Józsefet (7-0-0; 7KO) rövid időn belül szeretné a középsúlyúak élmezőnyébe juttatni, ezért a Magyar Bajnoki cím elnyerésekor mutatott produkciója után "már" kisvilágbajnoki címmérkőzésen lép kötelek közé - hét mérkőzéssel a háta mögött! Amennyiben ezt abszolválja, ő lehet az első magyar ökölvívó, aki ilyen korán nyeri el a 4 nagy világszervezet egyikének övét, míg Koko, Erdei, és Csonttörő a 13. mérkőzésükön csatolhatták derekukra a díszes övet. Az IBF kisvilágbajnoki címért Nagynak a finn Kai Kauramaki (10-6-0; 4KO) ellen kell majd bizonyítania.

 

Dr. Csábi Bettina (21-0-0; 10KO) az emlékezetes Miló Viktória elleni világbajnoki mérkőzése után sem ül a babérjain és minden bizonnyal a veretlen kenyai Zarruka Fatuma (6-0-1; 2KO) ellen teszi majd kockára harmatsúlyú trónját! Csábi utolsó mérkőzésén nem csak veretlenségét őrizte meg, hanem azt is elérte, hogy a független ranglisták súlycsoportjában nr. 1-ként - nagylégsúlyban és harmatsúlyban - sorolják! Eddig ez, nemtől függetlenül, még egy magyar ökölvívónak sem sikerült.

A mérkőzéseket, mint azt már megszokhattuk, a TV2 Ring sugározza!

 

Jegyek elővételben hamarosan 2000,- forintos áron megvásárolhatók a Sportcsarnok portáján, de a helyszínen már 2500,- forintot kell ezért fizetni. A 14 éves kor alatti gyermekeknek 500,- forintos kedvezményes jegy váltható a nem mindennapi rendezvényre.

Szentes, 2004. 10. 19.

.