A munka folytatódik,

de az eredményre még várni kell!

Legrand-Szentesi VK - Vasas 3-13 (1-4, 1-3, 0-3, 1-3)

 

 

OB I-es férfi vízilabda-mérkőzésen találkozott a Legrand-Szentesi VK és a Vasas Plaket csapata 2004. január 28-án a Széchenyi-ligeti uszodában.

 

Szentes (fehér): Újházi - Lavrisinyec, Berki 1, Juhász Zs., Juhász E., Zentai, Szebeni 1. Csere: Somogyi 1, Szénászky, Kis, Hyc T., Szabó, Vígh. Edző: Vidumanszky László.

Vasas SC (kék): Németh - Madaras, Vindisch 2, VARGA T. 5, Varga D., Kásás 1, Steinmetz Á. 1. Csere: Gombos, Hesz, Bánhidi, Steinmetz B. 2, VARGA ZS. 2. Edző: Kásás Zoltán.

 

Az első pillanattól kezdve a bajnoki címre törő, világklasszisokat felvonultató Vasas irányította a mérkőzést. Az első hazai találatra 5 percet kellett várnia a szurkolóknak, akik szép számban gyűltek össze a kupolasátor alatt. A fővárosi piros-kékek mindenben (úszástudás, lövőerő, fizikális mutatók) felülmúlták a házigazdákat, és az emberelőnyös lehetőségeiket is rendkívül gyorsan és pontosan, szinte hibátlanul használtak ki. A Legrand zónavédekezéssel próbálkozott, de azt a Vasas-játékosok átlőtték.

 

 

 

A csapat kezd összekovácsolódni, ami abból is kitűnt, hogy a vendégek nem tudtak lefordulni a szentesiekről, és ha a kapufa is velünk lett volna akkor szorosabb eredmény születik. A fizikális erőnléti gyengeséget az is jól tükrözi, hogy míg egy negyedet végigjátszottak a Vasas játékosok, addig a szentesiek a jégkorongban szokásos sorcseréket hajtottak végre.

 

 

Vidumanszky László úgy fogalmazott a mérkőzés után, hogy "Dolgozunk tovább, haladunk a megkezdett úton és őszintén remélem, hogy a hét végén a Ferencváros ellen még több biztató elemet láthatok, még szorosabb eredményt érünk el."

Szentes, 2004. 01. 28.

.