Szentes–Vecsés 0–1 (0–1)

3 kapufa - 1 gól

 

 

 

Szentes NB II-es csapata hazai környezetben egyetlen góllal kapott ki a Pest megyei Vecséstől 2003. szeptember 14.

Szentes: Kolláth – Fajkusz (Taskovics), Márics, Gyagya, Keller – Kerepeczky, Szabó T., Tóth Cs., Pálfi – Ábel (Nana), Szarvas. Edző: Bozóki Zoltán.

Vecsés: Retezi – Madarász, Tar, Bereczky, Töreki – Nagy (Búzás), Pécshi, Kormos, Moll (Farkas) – Kiss, Menyhárt (Kozák). Edző: Blaschek Árpád.

 

Az első és egyetlen gól pillanata. Pécshi lövése a kapuban landolt.

 

A szentesi fiúk a szurkolók biztatása mellett folyamatosan rohamozták a vecsési kaput, így hazai mezőnyfölénnyel kezdődött a találkozó. A vecsésiek elsősorban a kontrákra építettek, de az első félórában ritkán forogtak veszélyben a kapuk, a beívelések nem okoztak gondot a csapatok számára. A 30. percben egy szélről belőtt labdát Gyagya mellel akarta megszelídíteni, ám azt inkább Pécshinek vette le, aki estében, négy méterről a hálóba lőtt, 0–1.

 

 

 

A második negyvenöt percben támadóbb felfogásban játszott a Szentes, beszorította az ellenfelet, ám a korábban hátrányt hozó meccsekkel ellentétben ezúttal nem sikerült az egyenlítés. A szerencse is elkerülte a hazaiakat, hiszen három kapura rúgásuk is a kapufán csattant.

Szentes, 2003. 09. 16.