Vízbe "fulladt" H2O

Hungerit-Szentes–H20 Póló-Szeged 27–3

 

 

A női vízilabda OB I Csongrád megyei mérkőzésén a jóval esélyesebb Hungerit Szentes csapat nagyarányú szinte "kiütéses" győzelmet aratott a szegedi H2O PÓLÓ csapat ellen 2003. szeptember 27-én a ligeti sportuszodában.

 

Szentes (fehér): Döme – Vér 2, MAKRA 2, MOLNÁR A. 4, SZREMKÓ 8, Rozgonyi 2. Csere: Szabó X. 2, Huszka 1, Fejes 2, Hevesi, Fazekas 2, Hegedűs 2, BREZOVAI (kapus). Edző: Pengő László.

Szeged (kék): Várkonyi – Veszelinov, Molnár K., Kiss P., HADADY 1, Demeter 1, Kovács E. Csere: Tóth, Bordás, Vida 1, Molnár J., Kuczora, Fabó. Edző: Leffler Gyula

 

 

 

Hungerit-Szentes–H20 Póló-Szeged 27–3 (7–1, 7–2, 5–0, 8–0)

A ligeti uszodában már a mérkőzés előtt mindenki tisztában volt vele, a találkozónak toronymagas esélyese a hazai gárda. Ennek megfelelően a szentesi együttes trénere, Pengő László nyugodtan szerepeltethette még a legfiatalabbakat is. Azok pedig meghálálták a bizalmat az újonc Szeged ellen: taktikusan, gólerősen pólóztak. Leginkább a lefordulást gyakorolhatták; szó mi szó, elég meggyőző százalékkal használták ki a ziccereiket. A házigazdákat, végig komolyan vették a mérkőzést, nem kegyelmeztek a rutintalan ellenfélnek, amelynek a fejlődés érdekében még nagyon sok meccset kell játszania.

Szentes, 2003. 09. 29.