V. Szentesi Autókiállítás és Vásár

 

 

2003. szeptember 26-29 között rendezték meg a Sportszálló mögött található szabadterületem az V. Szentesi Autókiállítást és Vásár.

Három napon keresztül bámészkodhattak az autók iránt rajongók, mert a kereskedők igyekeztek mindenben a kedvükben járni. Minden autót kipróbálhattak, motorteret is átvizsgálhatták a szakavatott szemek és a legfejlettebb és leg-energiatakarékosabb, és legkisebb káros anyagot kibocsátó autócsodával is találkozhattak.

 

 

 

Az autók mellet motorkerékpárok és haszonjárművek is kínálták önmagukat. A szervezők egyéb kulturális rendezvények (táncbemutatók, koncertek) és sportrendezvények (kerékpárverseny) mellet lovagi torna bemutatót is szerveztek. Egy különleges járművet is megtekinthettek a kilátogatók, mert egy két orrú Wartburg személyautóval is találkoztak.

 

 

 

Volt olyan személyautó is amihez, nem kellett kulcs, mert mindent egy kártya nyitott, mint egy jó szállodaajtót. A kiállításon nem extra autókat kínáltak, hanem a XXI. sz.-nak megfelelő komfortfokozatúakat "elérhető" (vagy sem) áron.

Szentes, 2003. 09. 30.