CSÚSZDA PARTY

 

 

A szó legszorosabb értelmébe véve is 2003. augusztus 30-a volt az utolsó felhőtlen nap a diákok életében, mert ezen a napon még hőség várta a strandolókat, és a tanévnyitók előtt ez volt az utolsó nyári szüneti nap. Ezzel a nappal nemcsak a nyári szünetnek lesz vége, hanem vége a strandi főszezonnak is. Ez alkalomból Csúszda Party-t rendeztek a ligeti strandon, amely éjszakai csúszdázással zárult.

 

 

 

Ezen a napon több szórakozásra és játékra volt lehetősége minden gyereknek, így az ügyességi versenyeken cukrot ...

 

 

... az ugráló várban pedig izomlázat kaptak!

 

 

A strandolók minden egész órától 40 percen keresztül csúszhattak, és a 20 perces szünetekben ...

 

 

... pedig csobbanhattak a medencékben.

 

 

 

Amikor leszállt az este, akkor sem pihentek a megszállott csúszdázók, mert ezen a napon a hétköznapoktól eltérően lámpafénynél is csúszdázhattak a látogatók.

 

 

 

Didergés ide, didergés oda, futás a lépcsőhöz és már csúsztak is!

 

 

Sajnos nem voltak olyan sokan ezen az estén a látogatók, mint amire a szervezők számítottak, de akik csúszdáztak, azok nem bánkódtak miatta, mert így gyorsabban rájuk került a sor.

 

 

Egy kimondatlan verseny talán egyik győztesének produkcióját láthatjuk a fenti képen, amikor is az a cél, hogy minél messzebbre csapják ki a vizet a kamikáze csúszdáról lecsúszva. Plusz pontot ér, ha egy felöltözött embert takarnak be a vízzel.

 

 

 

Amíg sokak csúszdáztak, addig a termál medencéknél traccs party-kat rendeztek.

 

 

Aki az éjszakai fürdőzésen és csúszdázáson részt vett, teles tele élménnyel tért nyugovóra, és az önfeledt szórakozásukat látva érdemes elgondolkodni, hogy a következő szezonban jó lenne több hétvégén is rendezni Éjszakai Strand Party-t!

Szentes, 2003. 09. 01.