Veszélyes útkereszteződések!

 

Balogh János és Dr. Mátéffy Ferenc utca kereszteződése

 

Mivel a Társalgóban újra felkerült a veszélyes útkereszteződések témája, így egy gyors 5 perces kört tettünk tágra nyitott szemmel a városban.

Remélem a fenti képhez nem kell kommentárt fűznöm, mert jól látható, hogy NEM LÁTHATÓ az elsőbbségadást jelző tábla a szilvafa koronájában. Az is biztos, hogy nem a tábla bújt a fa belsejébe!

Sajnos egyre több munkát adunk a közterületfelügyelőknek, de ha betartanánk minden szabályt úgy meg is szűnne ez az osztály a Városházán. Sajnos ettől nem kell félnünk!

 

A következő kép NEM REKLÁM!     Éppen ellenkezőleg!

 

Sok látszik az útból ugye!

 

A felsőpárton található ABC-t hirdető tábla "szép" kivitelű és éjszaka még világít is, de ha az üzletbe betérő vásárlók a nekik fenntartott parkolókat használják, távozáskor szeretnék kiszúrni annak a szemét aki kihelyezte a táblát, mert éppen a reklámtábla akadályozza a körültekintést és a parkoló balesetveszélyes elhagyását. Kíváncsi vagyok, hogy a Műszaki Osztály hogy adta ki az engedélyt ekkora és ilyen alacsony táblára. Az érintettek ne úgy vegyék, hogy csak osztjuk az észt, mert akár két óra alatt megszüntethető a balesetveszély, mert (TIPP!) csak 1 méterrel kellene megemelni a tábla magasságát.

 

Fekete Márton és Kiss Zsigmond utca kereszteződése

 

Azért ne csak bíráljunk, mert a Tóth József utcán található és a Társalgóban már többször említett sövényt sikerült eltüntetni. Köszönet érte! De még azért lenne egy két hely és ezek összegyűjtésére ösztönzöm olvasóinkat!

 

Kérem írják meg a Társalgó rovatunkba, hogy hol és

milyen problémákkal találkoznak a városban, mert elvégre

TÖBB SZEM, TÖBBET LÁT!!!

Szentes, 2003. 07. 02.