Trabantot gázolt egy Suzuki a Kossuth utcán!

 

 

2003. július 21-én 18 óra után pár perccel súlyos baleset történ Szentes belvárosában, amikor is egy fiatalember nekiütközött az elé kanyarodó (a parkolóból kiforduló) Trabant személygépkocsi elejének.

A baleset következtében teljes útzárt hajtottak végre a Kossuth utcán, amíg befejezték szakértő bevonásával a helyszínelést. Az ütközés helyszínétől a nagymotor közel 70 méterrel odébb állt meg (odáig csúszott az aszfalton), és addig potyogtak róla az alkatrészek (burkolat, lábtartó, irányjelzők).

 

 

 

A motoros fiatalember 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a Trabant vezetője sértetlenül szállt ki az autójából. A baleset következtében mindkét gépjárműben jelentős anyagi kár keletkezett.

 

 

 

Konklúzió: a balesetnél bámészkodó emberek közül többen hangot adtak véleményüknek, amikor szinte egyöntetűen az mondogatták egymásnak, hogy na nem kellett sokáig várni az első nagy balesetre, amely a motorosok "száguldozásából" következett be.

Talán most felfigyelnek erre az útszakaszra a rend őrei is, mert sajnos eddig nem éppen hatékony módszerrel próbálták megakadályozni a motoros száguldozást a Kossuth utcán.

Szentes, 2003. 07. 22.