Mindent a szemnek ...

Ki a virágot szereti ...

 

 

Az elmúlt hetekben Balogh Györgyi főkertész vezetésével szorgos kezek, szorgos munkájaként megteltek friss és új virágokkal a virágágyások a városban. Közel 30000 tő került az ágyásokba, amely közel 1,5 millió forint kiadást jelentett a városnak.

 

 

 

Balogh Györgyi értesítette lapunkat, hogy ismételten teliültették az Eszperantó fahíd virágládáit, amelyek teliültetéséhez 105 tőre volt szükség. Kíváncsiak voltunk (de nem csak mi!), hogy meddig tart ez a virágmennyiség, és mikorra tűnik el.

Az első éjszakát nyugodtan töltötték a virágok, de a második este már 5 db virág idegenkezűség hatására fullasztotta magát bele a Kurcába. 

 

 

 

Elgondolkodtató, hogy szerda reggel kerültek kiültetésre a virágok és aznap nem történt semmi, de jött a csütörtök, amikor is több virág csütörtököt mondott. Ezen a napon nem volt diszkó a városban!!! Akkor most kik lehettek? Ezen az útszakaszon vajon kik járhatnak? Teniszezők, úszók, vízilabdások, múzeumlátogatók vagy a Liget étterem vendégei. Senkit nem szeretnénk gyanúsítani, de az ügy megoldásaként lehet, hogy fel kellene hívni az edzők figyelmét, hogy a saját sportegyesületét járatja le az, aki ilyet cselekszik.

Szentes, 2003. 06. 10.