Hétvégi programajánlók!

Jubilál a szentesi színjátszás

 

Két jeles évfordulóra is emlékezhetünk ebben az évben. A drámai tagozat 25 éves és az amatőr színjátszás 50 éves fennállása alkalmából kétnapos rendezvénysorozat zajlik.

Június 27-én 15 órakor a szentesi Tóth József színházteremben a Diákszínpad összegyűlt tagjai és a 25 évnyi drámatagozatos osztály lép fel; időben visszafelé haladva minden osztály egy kb. 10 perces színpadi rögtönzést ad elő.

 

 

A jelenlegi diákok szendvicsemberként járják a várost, hogy Szentesen ezzel a szokatlan, de annál figyelemfelkeltőbb módszerrel népszerűsítsék ünnepüket.

 

A kiemelt részletre kattintva megtekinthető az ott olvasható program!

 

Reményeink szerint ez a színházi program nagyon jól illusztrálja majd az immár több nemzedéknyi volt diák mai napig élő tehetségét, kreativitását. Természetesen ezen osztályokban azok is a színpadra fognak lépni, akik régen túlszárnyalták már az amatőr kereteket - nekünk mégis volt osztály- és iskolatársaink azok a művészek, akikre ma egy ország felnéz.

A HMG diákszínpadának és a drámai tagozatának jubileumi rendezvényei június 28-án, szombaton este 21 órakor gálaelőadással folytatódnak a Művelődési és Ifjúsági Ház melletti szabadtéri színpadon.

Szentes, 2003. 06. 27.

 

 

NYÍLIK A TISZAI STRAND

 

 

Jól jött a 2003. június 26-ai légi és szárazföldi szúnyogirtás a hétvégén megrendezendő II. Tisza-parti Nyitó Party-nak, mert így garantált a csípés mentes szórakozás.

2003. június 27-28-án rendezik meg a II. Tisza-parti Nyitó Party-t a szentesi tiszai strandon. Két napon keresztül változatos vízi programokkal, és parti versenyekkel, és 8 sztár együttessel várják a Tiszára kilátogató vendégeket.

 

 

A plakátot és a részletes programot ITT tekinthetik meg!

Szentes, 2003. 06. 27.