Arany Titán Díj Szentesnek

 

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) az idén tavasszal immáron harmadszor hirdette meg az Arany Titán Díjat. Az idén 7 kategóriában (az év iskolája, művésze, ifjú sportolója, ifjúságbarát önkormányzata, ifjúsági szervezete, honlapja, diákrádiósa, diáktévése) lehetett jelölni az elmúlt év kiemelkedően teljesítő fiataljait, illetve kiváló ifjúsági teljesítményeit az Arany Titán Díjra.

A bírálók szavazata titkos volt, így csak a Bárka Színházban 2003. május 19-én tartott Arany Titán Díj díjkiosztó ünnepségén a közönség előtt derült ki, hogy kik is lettek a 2002. év ifjú tehetségei, titánjai, kik kapták az aranyozott Arany Titán szobrot.

Több helységet ajánlottak az év ifjúságbarát települése címre. Az indoklások és a szakmai ajánlások ez alkalommal Szentesnek kedveztek, ahol a fiatalok nagyon jól érzik magukat és nagyon sok támogatást kapnak az önkormányzattól. A díjkiosztó gálán Szirbik Imre Szentes város polgármestere vette át a Somogyi Emese szobrászművésznő által készített Arany Titán Díjat.

Szentes, 2003. 05. 21.