KONTAVILL SPORTNAP

 

 

 

2003. május 31-én a KONTAVILL Sporttelepén került megrendezésre a KONTAVILL Családi és Sportnap.

A családokat Horváth István elnök-vezérigazgató köszöntötte az alkalomhoz illő sportos öltözékben, aki éppen a bogrács mellől lépett a rögtönzött színpadra, hogy megnyissa ezt a napot.

 

 

 

A gyerekek figyelmét az ügyességi és logikai játékok kötötték le a legjobban.

 

 

 

A sláger továbbra is az arcfestés volt az apróbbak körében.

 

 

 

Szülői felügyelet mellett játszhattak a csöppségek papás - mamásat.

 

 

 

Ha nem sikerült a gyerekeknek megoldani egy feladatot ott volt a papa kéznél, aki kézséggel segített megoldást találni a játék megoldására.

 

 

A KONTAVILL Részvénytársaság jogelődei révén közel 100 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kisfeszültségű villamosszerelési cikkek gyártása és kereskedelme terén. Ugyan a sportnapok megszervezése terén nem rendelkeznek hasonló hosszú "szakmai" tapasztalattal, de évről-évre újabbnál újabb versenyekkel állnak elő a szervezők.

Az idei év (2003) slágerversenye a főzőverseny volt.

 

 

A főzés sokak szerint női szakma, de amint előkerülnek a bográcsok, azok már csak férfi kézben tudnak forogni. A lányok viszont nagy fába vágták a fejszéjüket, mert a fahasogatás maradt rájuk.

 

 

Amíg rotyogtak a bográcsok, addig a gyerekek kispályás labdarúgó mérkőzéseken focizhattak, a kisebbek pedig lovagolhattak.

 

 

Hiába a jó pörkölt, ha nincs hozzá köret, amely elkészítése már tényleg női munka volt.

 

 

 

A játékos feladatok megoldásáért tombolaszelvényeket kaptak a gyerekek, amelyeken értékes ajándékokat nyerhettek a nap végén.

Szentes, 2003. 06. 03.