LEGEK VERSENYE

A legnépszerűbb diákválasztás

 

 

A Szentesi Ifjúsági és Diák Önkormányzat 2003. április 11-én a Koszta József Általános Iskolában rendezte meg a "Legnépszerűbb általános- és középiskolás diákja" versenyt.

E jeles címre pályázóknak előre kiadtak feladatokat, melyekről az összegyűlt publikum előtt be kellett számolniuk. Ezek közé a faladatok közé tartozott a "Mutasd be kedvenc országodat" és a kötelező szavakból írt (költött) vers előadása. Nem volt egyszerű dolguk a versenyzőknek, mert olyan szavakat kellett beépíteni költeményükbe, mint, veréb, számítógép, csipogás, fapapucs, újságpapír, neuron ....

 

 

Voltak akik meglepődtek a feladatok hallatán, de a legnagyobb sikert a szituációs faladat aratta. A fenti képen a Horváth Mihály Gimnázium drámai tagozatos diákjai segítettek társuknak, Gál Rolandnak, hogy előadják azt a szituációt, "amikor találkozunk úgy véljük régi ismerősünkkel, de kiderül, hogy tévedtünk".

 

 

Kócos                                                                                   Roland

A legnépszerűbb általános iskolai diáknak Szilágyi Zoltánt (Kócost) a Klauzál Gábor Általános Iskola tanulóját választották, míg a középiskolások között Gál Roland a Horváth Mihály Gimnázium tanulója nyerte el a legnépszerűbb középiskolai tanuló címet. Gratulálunk nekik!

Szentes, 2003. 04. 14.