Lázas készülődés az

-ra!

 

 

Elkezdték a Luther tér feldíszítését 2003. április 30-án a reggeli órákban, amikor is több mint 2 méter átmérőjű léggömbökből készült dekorációt helyeztek el a kandeláberekhez rögzítve.

 

Április 30-án 13 órakor adják át hivatalosan is a Széchenyi-ligeti strandon kialakított élményfürdő és szabadidőközpontot. (Az uszoda első medencéjét 1936-ban adták át.) Avatóbeszédet Pál Béla, a turizmusért felelős államtitkár mond. A térség polgármesterei 14 órakor találkoznak a városi könyvtárban, a megbeszélés témája az idegenforgalom lesz. Ezeréves örökségünk, avagy Csongrád megye hozománya címmel fotókiállítás bemutatójára várják az érdeklődőket a Művelődési és Ifjúsági Házban. A tárlatot 15.30-kor Marosvári Attila, a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke nyitja meg.

Este fél 6-kor tér-show lesz a 100 tagú fúvószenekarral és mazsorettekkel a Luther téren. A tervek szerint három fúvószenekar, Makóról, Kistelekről érkező, valamint helybéli zenészek adnak másfél órás koncertet, melyet mazsorettek műsora színesít majd. Este 8 órakor indul el a lampionos felvonulás a Kossuth utcán. A menet a díszkútnál gyülekezik. A sétát utcabál követi az ifjúsági parkban, az IH parkszínpadán sztárvendégek lépnek fel, így este 9-től Fenyő Miklós, éjjel fél 11-től pedig az Inflagranti együttes. Közben lézershow, a Szilver Táncsport Együttes szórakoztatja a közönséget, egész estét betöltően pedig az Alibi együttes játszik. A pódiumteremben este 9 órától táncház várja az érdeklődőket.

 

 Kinagyítható!

Szentes, 2003. 04. 30.