Kontavill-Szentesi VK–Cegléd 11–7

(2–1, 2–3, 3–1, 4–2)

 

 

 

2003. április 4-én OB I-es férfi vízilabda-mérkőzésen találkozott a Szentes és a Cegléd, amely a 9–11. helyért folyt.

Szentes: Horváth T. – Somogyi 1, JUHÁSZ E. 3, Szabó N. 1, SZEBENI 4, Hyc T. 1, SZÉNÁSZKI. Csere: Biltsik 1, Sarusi, Momot, Szabó T., Döbrössy, Vígh R. Edző: Kádár József.

Cegléd: Kuna – ZSARKÓ 2, Cagalinec, Békés, KEDRO 3, Molnár, Egedi G. 2. Csere: Egedi F., Mráz, Dongó T., Ványi, Kovács R. (kapus). Edző: Bóbis Károly.

Jól kezdődött a hazaiak számára a mérkőzés, az első negyedben Somogyi és Juhász E. góljával megnyugtató vezetésre tettek szert. Három–egyig nem is volt semmi gond, de néhány percre rövidzárlat állt be a játékukba, ennek következtében Zsarkóék fordítottak, 3–4. Ez észhez térítette a szentesieket, akik a folytatásban már sokkal jobban figyeltek. Szebeni, Juhász E., Hyc és Szabó N. találatával 7–4-re már ismét ők vezettek, és innentől kezdve már csak az volt a kérdés, hogy a végén hány gólos hazai siker születik. Ugyan 9–7-nél még reménykedhettek a ceglédiek, de mert az utolsó percben Szebeni és Juhász E. is betalált, végül magabiztos győzelmet könyvelhetett el a Kontavill, 11–7.

A szentesiek április 12-én a helyosztóban érdekelt trió harmadik tagját, a Szolnokot fogadják a ligeti uszodában.

Szentes, 2003. 04. 08.