A Szentes és a vonzáskörzetébe tartozó települések lakóinak megmozgatása volt a kitűzött cél , a manapság divatos sportolási formával az AEROBIC-kal a III. Open Aerobic és Sportnapon 2003. március 15-én a Városi Sportcsarnokban.

A Pulya testvérek remek és változatos sportprogramokat állítottak össze, melyen vidéki és fővárosi aerobic oktatók váltották egymást.

 

Kálmán István – Veszprém

Aero és Kick-boksz aerobic

 

 

 

Ez az óra napjaink egyik legdivatosabb és legintenzívebb fitness alapelemeit foglalja magába.

 

 

 

Itt az alkalom, hogy megmutasd és próbára tedd állóképességedet egy kőkemény órán.

 

 

Ha ezt túléled, nem fog hiányozni semmilyen pótszer az életedből, hogy jól érezd Magad.

 

 

 

 

A sportnap sztárvendége volt Béres Alexandra aerobic világbajnok.

 

 

A közös bemelegítés előtt Béres Alexandra és csapata lépett a fel és amíg a résztvevők pihentek, addig a aerobic válogatott tagjai tartottak aerobic bemutatót a versenyprogramokból.

 

 

 

Baucsek Norbert (Budapest)

 

 

Baucsek Norbert, lágyabbnak tűnő mozgássorozatot, ütemérzéket igénylő mozgás-koordinációs gyakorlatokat tartott a jelentkezőknek.

Ha nem tudsz táncolni, de szeretnél, vagy ha már tudsz, itt új figurákat is tanulhattál, nőtt az önbizalmad, a társaságban így nem kell szégyenkezned, az esetleges eddigi szorongásaidat így is le tudod küzdeni, nem kell hozzá semmilyen gyógyszer. Nincs más hátra, próbáld ki disco-dance ritmusra az aerobic-ot!

 

Béres Alexandra (Budapest)

 

 

A közös bemelegítés után jött az igazi erőnléti edzés.

 

 

 

Vajon hogyan lehet világbajnok valaki, lehet-e példakép az aki egészségesen él. Lehet-e a káros szenvedélyek nélkül teljes életet élni. Nézd meg, gyere és mozogj vele, a bajnoki címhez vezető út mindenki előtt nyitva van.

 

 

Szentes, 2003. 03. 17.