2002-es év mérlege

 

 

A Szentesi Rendőrkapitányságon munkaértekezletet tartottak 2003. február 13-án.

Ezen az ülésen Földvári Nagy István tájékoztatót tartott a 2002-es esztendő eredményeiről, és a későbbiekben megvalósítandó célokról.

"A mai társadalom egy igényesebb és magasabb színvonalú munkát és intézkedést kíván."

 

A beszámolóból megtudtuk, hogy a Szentesi Kapitányságnak az átlag életkora 33 év (a bűnügyi osztálynak 26 év), és a fiatalosodással megnőtt a rendőrök továbbtanulási kedve, és emelkedett a főiskolára és egyetemre járó rendőrök száma.

 

"A Magyar Rendőrség, így a szentesi kapitányság is új kihívás előtt áll, mert a 2004-es EU csatlakozás után a Magyar Rendőrségnek is igazodnia kell az Európai Uniós követelményekhez."

 

 

 

A munkaértekezlet végén elismeréseket adott át dr. Lukács János r. dandártábornok, Csongrád megye rendőrfőkapitánya Dr. Salgó László vezérőrnagy parancsára.

Szirbik Imre Szentes város polgármestere, a Rendőrség érdekében elvégzett tevékenységéért dicséretben és díszszablya odaajándékozásában részesült. Terdik Tamás hadnagy és Rónyai Benedekné közalkalmazott, a szakterületükön végzett eredményes munkájukért rendőrfőkapitányi dicséretben és jutalomban részesültek.

Szentes, 2003. 02. 13.