Öt esztendő(s) a Jövőnkért

 

 

A Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola öt esztendeje formálja diákjai személyiségét. Keller Jánosné igazgatónő úgy fogalmazott, hogy a művészeti iskolák nem művészképzők, hanem személyiség formálók. Gyakran elhangzik az vélemény miszerint, "Minden gyereknek szüksége van művészeti képzésre!", de fontos, hogy azt maga válassza ki. És ha csak hobbiszinten, ha csak emlékként marad meg bennük, az iskola akkor is adott valamit a tanulók személyiségéhez.

Az alapfokú művészeti iskola a Művelődési és Ifjúsági Házban Karácsonyváró délutánon ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját.

 

 

 

Ezen az ünnepi délutánon elsőként az iskola tanulóinak rajzaiból nyílt meg kiállítás, melyet Perjés Gáborné myitott meg.

 

 

 

 

Keller Jánosné igazgatónő is készült meglepetéssel, melyet a Területi Kórház Gyermekosztályának óvónője (Gaál Katalin) vehetett át az ünnepségen, amely egy, a gyermekek által készített festmény volt, és ezek után a gyerekosztály falát fogja díszíteni.

 

 

 

A Művelődési Központ igazgatója Kruzslicz Pál elmondta, hogy nem igazi a születésnap torta nélkül, és ezért ő egy tortát nyújtott át az ünnepelteknek, és külön köszönte azt az áldozatos munkát a szülők és tanárok részéről, mellyel ünnepi díszbe öltöztették az Ifjúsági Házat.

 

 

 

A délután ezek után az iskola növendékeinek színjátszó és táncos műsoraival folytatódott.

 

 

 

 

 

Szentes, 2003. 12. 15.