Ünnepi fénybe öltözött a város

 

 

 

Immár harmadik éve öltöztetik ünneplőbe a város főbb pontjait. Karácsonyi hangulatot varázsolnak a napokban felhelyezett díszek, amelyeket különböző helyeken láthatunk. Így a Kossuth és Rákóczi utcán, a Vásárhelyi és a Csongrádi úton, a Nagy Ferenc utcában és a Kertvárosban.

 

 

 

A már meglévő figurák mellett, most annyival bővült a paletta, hogy a Kossuth téren (a Gyermekkönyvtár előtt) nyolc fát díszítettek fel égőkkel, szebbé téve az ünnepvárást.

 

 

                               Kertvárosi díszek

Füsti M. Lajos önkormányzati képviselő meglepetést ígért az elmúlt esztendőben a kertvárosiaknak. Többedmagával fénydíszeket állítottak fel a Kertvárosban élő vállalkozók, magánszemélyek, cégek felajánlásából, adományaiból. A díszeket a Kertváros négy kapujában, bejáratánál, valamint a városrész központjában helyezték el a Kossuth utcaiakhoz hasonlóan. Ebben az évben további fénydíszekkel bővült a Kertváros is.

 

 

 

 Karácsonyi dallamok a Luther téren

 

2003. december 9-től ismét hallhatják a járókelők az evangélikus templomból szóló karácsonyi dallamokat, melyek még meghittebbé teszik az ünnepi készülődést.

 

 

Szentes, 2003. 12. 15.