Csongrád - Szentes 6-9 (4-2)   

 

 

 

"Nem hivatalos képviselő-testületek versenye" keretében már többször találkozott egymással a szentesi és a csongrádi képviselő-testület. Így történt ez a Kihívás Napján is idén 2003. május 28-án, amikor kötélhúzó versenyben maradtak alul, illetve a csongrádi oldalra lettek áthúzva a szentesi képviselők. 2003. november 15-én elérkezett az idő, hogy REVANS-t vegyenek, az akkor elszenvedett vereségért.

 

 

Szentes csapata                                                                                  Csongrád csapata

Szombaton délután a csongrádi Batsányi János Gimnázium tornaterme adott otthont a testületi derbinek, ahova igen népes szurkolótáborral érkezett a Szentes csapata.

A szentesi kaput a vízilabdában már bizonyított Dongó László őrizte de a hibaszázaléka igen magas volt, ezért a második félidőben Varga Árpád állt be hálóőrnek. Az első félidő 4-2-es csongrádi előnnyel zárult, de a második félidőre Rébeli Sz. Tamás felvette a góllövő cipőjét és sorra lőtte a gólokat. Dr. Sztantics Csaba, Szentes város jegyzője nem csak kiválóan védekezett, hanem nagyon jól kiszolgálta az előretolt csatárokat. Nekik  és a "B"-középet alkotó Ollai Istvánnénak köszönhetően visszavágtak a szentesiek a kötélhúzásban elszenvedett vereségért.

Szentes, 2003. 11. 17 .