Szentes–Kistarcsa 2–4 (1–2)

 

 

Szentes (piros): Bíró (Kolláth) – Keller, Erdei, Gyagya, Fajkusz – Kerepeczky, Nyerges (Mátyás), Szabó T., Taskovics (Nana) – Szarvas, Ábel. Edző: Bozóki zoltán.

Kistarcsa (sárga): Varró – Balázs, Sallai, Adamcsek, Tóth – Keresztes, Tábori, Bessenyei (Hegyi), Takó (Máriássy) – Burillák, Mózes. Edző: Kovács Kálmán.

 

A kezdeti vendégfölény után kiegyenlítetté vált a játék. Az nagyon látszott a kistarcsai csapaton, hogy akarja a sikert. A 19. percben a hazai védelem röviden szabadított fel, Burillák pedig 11 méterről a bal sarokba lőtt, 0–1. A 22. percben Ábel kapáslövése a védőkről pattant ki. A 27. percben az elsőhöz kísértetiesen hasonlító góllal nőt a tarcsai előny. A szentesiek megint csak ideiglenesen szabadították fel a kapujukat, Burillák most a 16-osról használta ki a hibát, 0–2. A 33. percben Szarvast lerántották a 16-oson belül, a büntetőt a sértett magabiztosan a bal felsőbe lőtte, 1–2.

 

 

A "BÉ" KÖZÉP örült az első szentesi gólnak, de többnek még jobban örültek volna!

 

Alighogy elkezdődött a második félidő, megint kétgólos lett a különbség. Középen Keresztes egyedül lépett ki, és a 11-es pontról nem hibázott, 1–3. Az 57. percben remek vendégkontra futott a pályán, amely végén Tábori hat méterről belsőzött gólt, 1–4. A hajrára maradt egy újabb hazai tizenegyes Taskovics buktatása után, ezt Kerepeczky értékesítette, 2–4. A 87. percben Erdei buktatott egy tarcsait, a második sárga lapját követően villant a piros.

 

 

Szentes, 2003. 11. 17 .