Gálaműsor a szegény gyermekekért

 

 

A bejáratnál még lehetett adakozni a gyermekek javára

 

Ollai Istvánné független önkormányzati képviselő ötödik esztendeje gyűjt felajánlásokat, melyből évente több mint 200 szegény gyermeknek próbálja emlékezetessé tenni a Karácsonyt.

Ebben az évben is meghirdette gyűjtési akcióját, mely gyűjtés zárásaként Gálaműsort szervezett a szentesi Tóth József Színházban.

 

 

 

Simon Miklós festőművész és Barkos Bea művészházaspár meghallotta, hogy Ollai Istvánné gyűjtést hirdet a szegény gyerekek javára, s támogatva a rendezvényt felajánlották a Feszület című művüket. Kiállításukon elárverezték a keresztet, amelyre a Galéria vendégkönyvében lehet licitálni és a befolyt összeget a gyermekek javára felajánlották.

 

 

 

 A gála elején Szirbik Imre polgármester köszöntötte a vendégeket, és ezek után Ollai Istvánné elmondta, hogy igen sok kilométert tett meg kismotorjával, hogy összegyűjtse azt a mennyiségű összeget és tárgyi felajánlásokat, amelyek révén ebben az évben is 200 gyermeknek boldogabb lehet a karácsonya.

 

 

Horváth György gyógyszerész vehette meg a felajánlott keresztet, amelyet jelenléte nélkül képviselője vette át Ollai Istvánnétól.

 

 

Jó gondolat volt a szervezőktől, hogy a gyülekező vendégek nem összehúzott függöny elé ültek le, hanem gála előtti fúvószenekari koncertet hallhattak a Városi Fúvószenekartól.

 

 

 

Első műsorszámként fúvószenekari koncertet hallhattak a résztvevők, majd Bucsány György lépett a színpadra, akinek ízes szavalata sokakban nosztalgikus érzésként megmaradt. A műsort megszakítva Farkas Sándorné a Máltai Szeretetszolgálat Szentesi Szervezete által oklevéllel adományozta meg Eszterke nénit az eddig elvégzett karitatív tevékenységéért.

 

További fellépők:

A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola bohóccsoportja.

 

 

 

 

Lajtha László Zeneiskola népdalénekesei

 

Városi Óvónők Kórusa

Figyelem! "Két dimenziós! fotó!

 

 

      Nagymágocsi Szoc. Otthon dolgozói                                    Jövőnkért Alapfokú Műv. Isk. néptánc tagozata

 

 

 

Szent Anna utcai óvoda óvónőinek Apáca Show-ja

 

 

 

 

Jövőnkért Alapfokú Műv. Isk. moderntánc tagozata

 

Szentes, 2003. 11. 26 .