VERESÉGGEL FELÉRŐ DÖNTETLEN

Legrand-Szentesi VK - Szent István Egyetem-Ybl  7-7

 

 

Az OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban 2003. november 5-én, szerdán a Legrand-Szentesi VK 18 órától a Szent István Egyetem-Ybl együttesét látta vendégül a ligeti uszodában.

 

 

 

A Legrand-Szentesi VK-nál egyértelműen győzelmet várt a vezetőség, és az első pontok megszerzése volt a cél a Szent István Egyetem-Ybl ellen.

Az első negyedben mindkét csapat sokáig csak pufogtatott a vakvilágba, amikor is büntetőhöz jutottak a szentesiek és ezt Berki András kegyetlenül értékesítette. A negyed, de a félidő szinte fej-fej mellett fojt, mert egyik csapatnak sem sikerült elszakadnia a másiktól.

 

 

 

A mérkőzést a gyenge helyzetkihasználás, védelmi és taktikai hibák sora jellemezte, és így nem pontokat hanem csak egy pontot sikerült szerezni a fiúknak mert a végeredmény döntetlenként alakult (7-7). Eddig négy vereséget és egy döntetlent könyvelhetnek el Komlósi János edző tanítványai. Sajnos ezzel a teljesítménnyel nem biztos hogy bent maradhatunk a bajnokságban jövőre, tehát a mostani eredményt igen csak át kell gondolni mind a játékosoknak, mind a vezetőknek.

Szentes, 2003. 11. 05.