Már az első negyedben eldőlt a meccs!

Hungerit-Szentes–Angyalföld 24–3 (8–0, 4–2, 7–0, 5–1)

 

 

 

A női vízilabda OB I-ben 2003. november 8-án a Hungerit-Szentesi VK kiütéses és fullasztó vereséget mért a gyengécske Angyalföldre.

Szentes: Varga Z. – Vér 1, Makra, HŐNIG 3, MOLNÁR A. 6, SZREMKÓ 6, Tóth A. Csere: Dalmády P. 1, Huszka 1, Hevesi, Rozgonyi 2, Hegedűs 2, Dalmády Sz. 2, Brezovai (kapus). Edző: Pengő László.

Angyalföld: Varga – Csabai, Farkas, Menczinger 1, Hegedűs 1, Paulik, Moravetz. Csere: Boros, Székely, Papp, Zádor, Varjas, Gulyás 1. Edző: Kovács Imre

A hazai gárda mestere elfelezte játékosai között a mérkőzést. A rutinosabbak az első és a harmadik negyedben (ez meg is látszik a negyedek eredményén), a fiatalabbak pedig a második és a negyedik negyedben jutottak lehetőséghez. Közös volt bennük, hogy mind a két sor nagyszerűen oldotta meg feladatát: szemre is tetszetősen pólóztak, jól fordultak, jól passzoltak, szép akciógólokat szereztek. A százszázalékos emberelőny kihasználásért is dicséret jár a szentesieknek.

Pengő László a szentesiek edzője elégedett volt a csapat teljesítményével, míg az angyalföldi gárda edzője Kovács Imre így nyilatkozott: – Amíg van olyan játékosunk, aki nem tudja, milyen színű sapkában játszunk, csak ennyire leszünk képesek.

Szentes, 2003. 11. 11 .