Jól gurítottak a hétvégén!

 

A Szentesi Tekézők Egyesülete (SZTE) a 2002-2003-as NB III.-as bajnokságban debütált, és újoncként nem is olyan rossz eredménnyel, mert negyedik helyen végeztek.

Az SZTE a 2003-2004-es Dél-Keleti csapatbajnokság őszi fordulóiból már heten vannak túl amelyből eddig négyet megnyertek.

 

 

 

Az eddigi mérkőzések összefoglalója: 2003. szeptember 13-án kezdték meg a küzdelmeket, és nem is akármilyen csapat ellen, mert éppen a másik szentesi csapat volt az ellenfelük. Ők az előző bajnokságban ezüstérmesek lettek, és eszerint is alakult ennek a fordulónak a végeredménye is. A következő ellenfél a Gold-Boys 2003 csapata volt, akik ellen nem sikerült a bravúr, de ezek után már a következő mérkőzéseket hozniuk kellett a fiúknak, hogy helyre billenjen a mérleg. Ez sikerült is és győztek a kiskunmajsai és a kecskeméti csapattal szemben. A következő mérkőzésen a HFTK (Hódmezővésérhely) lepte meg a szentesi tekézőket, és hazai környezetben szenvedtek veresége. Önmaguk vigasztalásaként kiruccantak Szegvárra, ahonnan szép győzelemmel tértek haza. Ezután az orosháziak érkeztek szentesre, de fegyelmezett és pontos gurításokkal a győzelmeket tekintve pozitív irányba  sikerült billenteni a mérleget. Az eddigi eredmény 7 mérkőzés 4 győzelem és 3 vereség!

 

 HAJRÁ SZENTES!            HAJRÁ SZTE!

 

 A Szentesi Tekézők Egyesülete

Farkas László, Dömsödi Ferenc, Garai Tibor

Szabó László, Kemenesi Csaba, Molnár Péter

Szentes, 2003. 10. 29.