LEGRAND KONTAVILL NYÍLT NAP

2003. szeptember 26.

 

 

A Legrand - Kontavill RT. 2003. szeptember 26-án nyitott kapukkal várták a vállalat iránt érdeklődőket. Két évente nyitja meg kapuját az üzem a lakosok előtt, amikor is mindenki szabadon megtekintheti az üzemegységeket mérnök kísérettel, akik minden felmerülő kérdésre válaszolnak.

A vállalat vezetése fontosnak tartja a jó kapcsolatot a lakosokkal, mert az általuk előállított termékeket a lakosok használják, és a bizalom megszerzése a közvetlen kapcsolatban rejlik.

 

 

 

Nemcsak diákok érkeztek a nyílt napra, hanem olyan felnőttek is akik kíváncsiak voltak a gyár fejlődésére.

 

 

 

Az érdeklődők első állomása az irodaházban található kiállító terem volt, ahol megtekinthették a kezdetektől - napjainkig a teljes termékskálát.

 

 

Összeszerelő üzemcsarnok

 

 

 

A diákok megtapasztalhatták, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni és milyen feladatokat kell vállalni az üzemben dolgozóknak.

 

 

Ezen a napon az Európai Uniós csatlakozáshoz közeledve megismerhettek egy olyan gyárat, amely az uniós normák szerint működik és termel.

 

 

 

 

 Európai Uniós Minőség Nap

Legrand Kontavill Rt.       2003. október 2.

 

 

2003. október 2-án Európai Uniós Minőség Nap keretében a Legrand Kontavill Rt. üzemébe Szentesre várták az Európai Uniós Minőséggel foglalkozó szakembereket.

 

 

 

A délelőtt folyamán előadásokat hallhattak a megjelentek, melyek közül kiemelendő Kálmán Albert, a Gazdasági Minisztérium osztályvezetőjének "Kihívások az Európai Unióban - a minőség szerepe" című előadása.

 

 

 

Ezek után bemutatkoztak a 2002 évi NMD győztesek és IIASA-Shiba Díjasok, majd Horváth István vezérigazgató (Legrand - Kontavill Rt.) beszámolóját halhattuk, amely a Nemzeti Minőség Díjhoz vezető utat mutatta be.

 

 

 

A résztvevők az előadások után megtekintették a gyárat.

 

 

 

 

 

A III. Európai Uniós Minőség Nap résztvevői

Szentes, 2003. 10. 06.