HONDA "csók" hátulról!

 

 

Személyi sérüléssel járó közúti baleset történt 2003. október 8-án Szentes és Csongrád között a 451-es számú főközlekedési úton.

A szentesi tiszai strandi feljáró és a Tisza híd közötti szakaszt nyugodtan hívhatjuk halálszakasznak is, mert márt több halálos baleset történt történt ezen az útszakaszon.

 

 

 

A mostani balesetet szerencsére életveszélyes sérülések nélkül úszták meg a résztvevők, de személyi sérülés következtében 4 személyt szállítottak a szentesi Kórház sürgősségi osztályára.

Mi történt valójában? 17 óra 30 perckor egy Trabant személygépkocsi (Szentes felől Csongrád irányába haladva) előzésbe kezdett, hogy kikerüljön egy kerékpárost. Amikor már kezdett visszahúzódni a saját sávjába, akkor egy hatalmas, hátulról keletkezett ütközés következtében megpördült és az út menti árokba borult.  A hátulról érkező Honda típusú nagymotor belerohant a Trabant bal hátsó sarkába, és szinte letolta az úttestről. A személygépkocsiban ülők (4 személy) közül hárman és a motorkerékpár vezetője sérült meg.

Szentes, 2003. 10. 09.