Három gól, 3 pont!

Szentesi TE–BVSC 3–0 (1–0)

 

Szarvas Zsoltot a hazaiak csatárát csak szabálytalanságokkal tudták semlegesíteni.

 

Szentes (piros): Bíró – Keller, Márics, Taskovics (Fajkusz), Gyagya – Kerepeczky, Tóth Cs., Szabó T, Pálfi (Nyerges) – Szarvas, Mátyás (Nana). Edző: Bozóki Zoltán.

BVSC (kék-fehér): Kristóffy – Ihász, Sabján, Vágó, Gyurcsányi – Nagy (Párosi), Tasnádi, Kovács, Tóth (Szocska) – Némethy, Molnár. Edző: Futó Tamás.

Gólszerzők: Gyagya, Kerepeczky, Nana.

 

 

 

2003. október 19-én a szentesi sportpályán lévő futballmérkőzés első harminc perce hazai mezőnyfölényt hozott, de kevés gólhelyzetet láthattak a kilátogató szurkolók. A 35. percben már gólnak tapsolhattak a hazaiak, mert Tóth Cs. 28 méteres szabadrúgása a kapufáról visszapattant a mezőnybe, a nagy kavarodás után a középre adott labdát Gyagya 3 méterről kíméletlenül lőtte be a vasutasok hálójába, 1–0.

Egy perccel később Szarvas cselezte be magát a 16-oson belülre, és a végén magát is kicselezte és a ziccer kimaradt. A szünet előtt az addig jobbára unatkozó Bírónak is akadt tennivalója, egy 17 méteres szabadrúgást kellett hárítania.

A fordulás utáni első perceket szolid vendégfölény jellemezte, néhány kapuralövési kísérlettel. A 62. percben mégis a Kurca-partiak növelhették volna előnyüket, de Tóth Cs. tizenegyesét Kristóffy kivédte. A 62. percben megszületett a második szentesi találat: Szabó T. középre adását Kerepeczky kapásból lőtte a hosszúsarokba, 2–0. A 86. percben Nana erőszakossága, harcossága aranyat, vagy legalábbis gólt ért: a csereként beállt csatár labdát szerzett és 14 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, 3–0. A látottak és a kihagyott ziccerek, lehetőségek – nem beszélve a büntetőről! – a Szentes nagyobb különbséggel is nyerhetett volna.

Jelenleg az NB II. középmezőnyében (9. helyen a 16-ból) posztol a Szentesi TE, tíz mérkőzésből 3 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereséget begyűjtve.

Szentes, 2003. 10. 20.