Újra megindult az élet! De meddig?

 

 

Egy picit fellélegzett a város, mert sikerült a hóakadályokat megszüntetni, amely az előző napokban igen nagy forgalmi káoszt okozott. De meddig lesz így!?, mert a meteorológusok újabb csapadék érkezését ígérik.

Szentes középiskoláiban hószünetet tartottak, csak a Bartha János Kertészeti Szakközépiskolában volt tanítás. Január 9-én már újra működnek az iskolák, csak a Mezgében lesz szünet, ahol ezen a héten már nem lesz tanítás, de hétfőtől a B-hét órarendjével folytatódik az oktatás.

Ha mégsem lesz oktatás az iskolákban, azt a helyi rádiókban közzé teszik, tehát nyitott fülekkel járjunk.

 

 

Ha nincs sürgős dolgunk, akkor ne induljon senki útnak, mert a következő napokban újabb hócentik érkezését jósolták, de addig is amíg ez megérkezik, próbálják a megtisztított utakat szélesíteni.

Ha elkerülhetetlen az utazás akkor az alábbi telefonszámokon érdeklődhetünk a menetrendekkel és az útviszonyokkal kapcsolatban:

VOLÁN: 63/561-030      MÁV: 63/313-751     Közútkezelő Kht.: 62/471-271

 

 

 

Az autóvezetők körében most a legkeresettebb cikk a hólánc, mert egy kisebb koccanás következtében keletkezett kár értékén több hóláncot tudunk vásárolni. Akinek nincs hólánca az szerezzen be egy föld ill. hógyalut.

 

 

                

Szentes, 2003. 01. 09.