Karácsony az Oyama Dojo-ban

200 érem a karácsonyfa alatt

 

 

Rövid évzáró ünnepséget tartott az Oyama Dojo-ban Szentes egyik legeredményesebb sportegyesülete. Brezovai Sándor az egyesület vezetője beszámolt, hogy ebben az évben (2002.) az előző évek teljesítményét meghaladva 200 érmet (59 arany 48 ezüst és 93 bronz) nyertek a fiatal karatékák.

 

 

 

A legeredményesebb versenyzők (I. holtversenyben Bagi Alexandra és Gút Bence, II. Forgó Tamás, III. Lantos Andrea) ajándékot vehettek át Szirbik Imre polgármestertől. Légrádi Zsolt különdíjat vehetett át, mert szorgalma és tehetsége igazán megérdemelte, hogy megjutalmazzák.

 

 

Ezen az ünnepségen mutatkozott be az Amerikából érkezett Kevin Johnson, aki karatét jött tanulni Szentesre. Az Atlantából érkező Kevint, Szabó Gábor hívta Szentesre, aki fél évet töltött az USA-ban és együtt edzettek. Kevin 1-2 évig szeretne karatét tanulni Szentesen, majd hazautazva szeretné továbbadni az itt tanultakat. Sok sikert kívánunk neki és követjük fejlődését, mert a családja Interneten (és azon belül a Mozaikon) keresztül értesül a fiatalemberről.

Szentes, 2002. 12. 24.