KÜZDŐSPORT GÁLA - 2. rész 

 

 

5. küzdelem

 

Rácz Dénes - Sasa Bujas /Thai Box (4x2 menet)

 

 

 

 

Szünet

 

 

A szünetben saolin szerzetesek tartottak bemutatót.

 

 

6. küzdelem

  

Deák Ferenc - Pollák Alfréd /BOX (4x3 menet)

  

 

Deák Ferenc (a könyörtelen) az utcai harcos most BOX-ban mérette meg magát, amelyet Pollák Alfréd szenvedett meg. Ugyan hiányzott a látványos box, de az utcai harcos mozdulatok gyorsan végett vetett a küzdelemnek. Igazi "hererázató" lecsúszott gyomrostól Alfréd összeesett, melyet a bíró egy gyors rászámolással vett tudomásul. 

 

 

 

7. küzdelem

  

Komjáthy László - Bulea Mariann /BOX (6x3 menet)

  

 

 

 

8. küzdelem

  

Gasztány Ferenc - Mikó Jurac /K1 (3x3 menet)

  

 

Az amatőr és profi kick-box-világelső, Gasztány Ferenc, a Full-contact SE versenyzője a horvát bajnok Miro Juraccal K1-es szabályok szerint küzdött. A háromszor háromperces meccsen nincs fogás, így a szurkolók nonstop ütésváltásnak lehettek szemtanúi.

 

 

 

9. küzdelem

 

Brunner Tihamér - Hortobábyi Gábor /Muhay Thai (5x3 menet)

  

 

A nap fő mérkőzése a +92 kg nehézsúlyú muay-thai bajnoki döntő, mely  Brunner Tihamér és Hortobágyi Gábor dőlt el. Az ötször három percesre tervezett összecsapáson a thai-box szabályai mellett lehet térddel és könyökkel is a fejet támadni, és a box ütések csak akkor pontozhatók, ha az kiütéssel jár.

 

 

 

Bertók Róbert a rendezvény szervezője csatolhatta fel a bajnoki övet Brunner Tihamér derekéra, és ezzel a mérkőzéssel búcsúzott a 2002-es Küzdősport Gála a közönségtől.

  

Szentes, 2002. 11. 11.