Gólyák Pollák-os avatása

 

 

 

2002. október 11-én került sor a 2002/2003-as tanév első Gólya-avatására, és gólyabáljára, melyet a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola rendezett.

 

 

 

Az avató ünnepség előtt nem voltak megszeppenve a kisgólyák, na de utána sem!

 

 

 

A szigorú és 3:1 arányban csinos zsűri remegő dobhártyával hallgatta az első feladatot teljesítő kisgólyát, aki "önszántából" dalra fakadt!

 

 

 

Zene, zenét követett, és a "dalos pacsirta" után átéléssel kellett táncolni a különböző stílusú zenékre.

 

 

 

Az est leg-nyalatósabb feladata csak ezután következett, mert egy tábla csokiba kellett lyukat nyalni a gólyáknak. Mindez könnyen ment volna, ha nem tuningolták volna meg a táblás csokikat 2 napos mélyhűtőben való bentlakással.

 

 

 

A következő feladatban a fejre való gumikat, most tényleg fejre akarták húzni, de minden felsőtagozatos segítség ellenére szakadtak és repedtek a "szexuális biztonság" jelképének tartott gumióvszerek. Úgy tűnt, hogy meghiúsul a feladat, de kitalálták, hogy hamár fejre nem, de orra még fel lehet húzni, és addig kellett fújni a gumialkalmatosságot, amíg ki nem durran.

 

 

 

A tojásdobáló versenynek a gravitáció vetett véget. Utána következett a Pollákos Forma 1-es futam, ahol kereket kellett cserélni a futam közben, de a tankolás szigorúan tilos volt.

 

 

A végén minden gólya "felkelepelt", hogy EZT IS TÚLÉLTÜK!