2002. október 25.

 

 

2002. október 25-én rendezte meg a Horváth Mihály Gimnázium a Gólyaavató buliját.

 

 

 

A bemelegítő feladat során "Végzős dicsőítő vers" írása volt a feladat, ahol az egekig magasztalták a felsőbb éveseket, akik szinte már repkedtek a boldogságtól.

 

 

 

A gólyacsapat vezetők rémült tekintettel figyelték a kissé erotikus öltözékeket a kisgólyákon, és megállapították, hogy ez még mindig jobb annál, mintha nem lenne rajtuk semmi csak a tojáshéj. 

 

 

 

Az első feladatként megválasztották a Gólya királyt és a Gólya királynét, akiknek nagyon fontos szerepük volt az avatáson, ami abból állt, hogy ha nem volt ki az egyik csapat, akkor szerepet vállalnak a feladat megoldásában. 

 

 

Az előadókészség fejlesztő faladatként a fejhallgatóban hallott dalt kellett elénekelni, ami kisebb-nagyobb csúszásokkal sikerült is a jelentkezőknek.

 

 

 

Egy "lebilincselő" DIRTY DANCING után, mely során összekötött pároknak kellett ropniuk a táncot egy rögtönzött aerobic bemutatóval szórakoztatták a zsűrit.

 

 

Minden csapat vigyázott az ütemre, mert "rá nem léptek".

 

 

 

Ha már tánc, akkor jöhetett a smink, ahol szájjal szájat kellett festeni. Ugyan volt akinek nemcsak az orrára, de az orrába is jutott, de a végeredmény így is, úgy is pocsék volt.

 

 

A remek feladatok megizzasztották a kisgólyákat, így többen kivetkőztek magukból.

 

 

 

A terülj terülj asztalkám feladatnál kekszet kellett egymásról enni, az intim részek kihagyásával. 

 

 

 

A következőkben egy izmos-tüdős feladat következett, amikor fekvőtámasz nyomása közben léggömböt kellett felfújni durranásig. Sokaknál hamarabb durrantak a karizmok, mint a lufi, de az utolsó leheletükig próbálkoztak a gólyák.

 

 

A szappanos talicska feladatnál a szappan minden csinált, csak éppen csúszni nem csúszott, ezzel nehezítette meg a "talicskák" dolgát.

 

 

 

Na ezt kapd ki! Az előbb említett című faladat "CSAK" annyi volt, hogy egy tollal teli pikszisben mézzel bekent arccal kellet megkeresni az abban elhelyezett ecetes almapaprikát.

 

 

Persze kezek használata nélkül kellett megoldani a keresést, mely után akár tollköpő versenyt is rendezhettek volna. 

 

 

Az avatás utolsó mozzanatként letették a gólyák a Gólyaesküt. A verseny eredményhirdetése után az első csapat nyereménye egy kiadós takarítás volt, melyet rögtön el is kezdhettek a tornateremben, ahol a gólya-avató volt.