Elkészülni, vigyázz, kész ................!

RAJT!

Győzött a Fair Play!

 

 

2002. szeptember 14-én rendezték meg immáron hatodik alkalommal Szentes és Csongrád között a G-átfutást. Minden páros esztendőben Szentesről rajtol a mezőny, így oda-vissza lehet futni Szentes és Csongrád között a hosszú évek során. A nevéből is kiderül, hogy nemcsak az átfutás a lényeg, hanem az is, hogy mindez a Tisza gáton történik.

 

 

 

 

A startot követően a Kurca partján végigfutva a mezőny a Csongrádi úton szaladt el a Tiszai Strandra (és a gátra) felvezető úthoz.

 

 

A hídon átkelve (félúton) egy kis frissítőt vehettek magukhoz a kitikkadt futók

 

 

Csapatokba verődve futották végig a 13 km-es távot, ami végén következett a hajrá!

 

 

 

A célba először a második helyezett Szalóki Róbert (bal oldali fotó) érkezett!!! Most mindenki felkapja a fejét, hogy pontosan hogy is van ez?

Íme a magyarázat!: A jobb oldali képen látható Tóth Tivadar úgymond rajt-cél győzelmet aratott, mert egy pillanatra sem engedte ki lábai alól a vezető pozíciót, de egy kis hiba történt a gépezetben, mert amikor Csongrádon a Körös-torknál a központ felé kellet venni az irányt, sajnos egy kis figyelmetlenségből adódóan Tivadar (önhibáján kívül) tovább futott a gáton.

Miután a gáton dolgozó emberek megkérdezték, hogy "Hova szalad?" ekkor mondták meg neki, hogy túl vágtázott a letérőn. Ugyan a futás alatt több mint 800 métert vert rá a társaságra, de egy kis kitérő után így is hatodikként érkezett a célba.

Szalóki Róbert (a második helyezett) úgy érkezett a célba, hogy hiába fényképezzük őt, mert ő a második, mert Tivadar túlszaladt a pályán. Hiába érkezett elsőként a célba, neki szíve, lelke és esze azt diktálja, hogy ő a második! Hát igen! Ez a FAIR PLAY!

 

Férfi abszolút első három helyezett: 

1. Tóth Tivadar -  (Szolnok)

2. Szalóki Róbert - (Kecskemét)

3. Nagy Sándor - (Kiskunfélegyháza)

 

Női abszolút első három helyezett: 

1. Görög Veronika -  (Keszthely)

2. Dósai Molnár Szilvia - (Szentes)

3. Dorogi Márta - (Kunszentmárton)

 

       A hivatalos újra ellenõrzõtt részletes eredménylista      

      megtekinthető és letölthető!     

A megtekinthető eredmények (70 kbyte, gif)!

A letölthető eredmények (21 kbyte, pdf)!

 

Az összes induló helyezése megtekinthető (gif, 178 kbyte) és letölthető (pdf, 37 kbyte) formátumban!

 

Szentes, 2002. 09. 15.