2001. szeptember 02.

  

Augusztus havi programok

 

Szentes város lobogója

 

 

Előre láthatólag szeptember elején kerül fel a Polgármesteri Hivatal tornyára Szentes város lobogója. Lelkemre kötötték, hogy hívjam fel a figyelmet, hogy a lobogó háromszögletű és a zászló négyszögletű.

Szentes, 2001. 08. 17.

 

 

Baleset

  

 

Egy baleset biztos, hogy tragédia. A képet az útról fényképeztem, hogy lássa minden olvasó, amit a sofőr nem látott. Az biztos, hogy a Golf vezetője hibás volt, mert figyelmetlenül közelítette meg a kereszteződést, de ki lehetett volna védeni, ha látja az elsőbbségadás kötelező táblát. Jól látható ill. nem látható a tábla, mert a közvilágítás oszlopa eltakarja a közúton haladók elől. Ha látta volna a táblát, akkor sem biztos, hogy felismerte volna a vétkes, mert a nap annyira kifakított, hogy színbélileg felismerhetetlen.

TISZTELT ILLETÉKESEK CSAK 2 m-el KELLENE HÁTRÉBB TENNI A TÁBLÁT!   

Szentes, 2001. 08. 16.

 

 

Lépcső

  

 

Közel 30 éve a Kurca partjáról a Kossuth utcára való felsétáláshoz alpinista felszerelésre volt szükség. Biciklivel is csak lendületből lehetett feljutni a kaptatón. Ellenkező irányba pedig körömfékkel, mint ahogy a macska a bádogtetőn közlekedik. A napokban készült el a képen látható lépcső, ezáltal megközelíthetővé vált a megszépült Kurca part.

Szentes, 2001. 08. 16.

 

 

Fényképezkedés az Erzsébet téren

 

 

Az átépített és megszépült Erzsébet tér méltán népszerű a házasulandók között, mert gyönyörű környezetben, festői szépségű pillanatokkal tudják megörökíteni azt a jeles napot, amikor egybekeltek. Szombatonként nyugodtan ki lehet tenni a tér bejáratára a megtelt táblát, mert 4-5 ifjú pár fényképezkedik millió rokonuk társaságában.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

Figyelmetlenség!

 

 

Figyelmetlenség okozta azt a két lapátnyi üvegtörmeléket a Kossuth L. és József A. utcai útkereszteződésben.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

 

Képek

 

Szentes déli területe.

 

 

Szent Anna templom

 

 

Éjjel a panelrengeteg!

 

 

 

Kossuth utca napközbeni forgalma.

 

 

Fehérház a központban.

 

 

Éjjel a Kossuth tér.

 

 

I. világháborús emlékmű a Szent Erzsébet téren.