2001. augusztus 29.

  

Öreg autó, nem vén autó!

 

 

A csongrádi ünnepségeken találkoztak a veterán autósok és motorosok. A programban volt felvonulás, találkozó a közönséggel és ügyességi túraverseny. Ennek a versenynek az egyik állomása volt Szentesen, ahol a sofőröknek ügyességükről kellett tanúbizonyságot tenniük. A feladat az volt, hogy sörös dobozokat kellett ledönteni egy szivacslabdával.

A képen egy Triumph Coventry motorkerékpár és egy elölajtós 3 kerekű BNW látható.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

 

Ugye megesik a szíved?

  

 

Kedves Olvasó!

A hétvégén a Szentesi Területi Kórház Gyermekosztályára kellett mennem látogatóba, ahol unokahúgom tölti a nyáriszünet utolsó napjait. Öröm volt látni, hogy a gyermekek mennyi rajzzal kedveskedtek a doktor néniknek, és nővérkéknek. Sajnos a filctoll készlet véges, és egy papírfecni elég ahhoz, hogy egy kisbetegnek órákig lekösse figyelmét. Egy nemes cél érdekében kérek minden olvasót, hogy küldjön szerkesztőségünkbe füzetet, filctollat, ceruzát, amit eljuttatunk a gyermekeknek. 

Az átadás pillanatait a nemcsak a Mozaik hasábjain fogjuk közölni!

Szerkesztőségünk címe

  

Ha valaki nem tud küldeni ajándékot, akkor elég egy szép mese, ill. vers is e-mailben. 

 

Az adományokat a következő számlaszámra várjuk:

A számlaszám: 11773353-21277418

Az OTP BANK sw. kódja ami a külföldi átutaláshoz kell: VHUHB

 

Aki teheti ajándékot küldjön, ami a kreatív munkát elősegíti!!!

 

 

Ajándékok átadása

 

 

Az összegyűjtött ajándékokat 28-án délelőtt 11.00 órakor adjuk át a gyermekeknek. A képen a millió színes között van egy doboz, ami tele van reklámtáskával. Ezek a szatyrok 28 ajándékcsomagot rejtenek, teli kifestővel, színessel és papírral. 

Szentes, 2001. 08. 28.

 

 

A nagy HOHOHOHÓÓÓ!

  

 

A Kurca városi szakaszán rendezték meg a csapatversenyt, horgászoknak! Kapitális méret ugyan nem akadt horogra, sok kicsi sokra ment!!!

Szentes, 2001. 07. 28.

 

 

Öreg, de barátságos!

 

Nemzetközi öregfiúk mérkőzésen csapott össze a Szentesi Vízmű és a

Muzslyai Lehel csapata június 29-én a Városi Stadionban.

 

Szentesi TE - Algyõ

A labdarúgó mérkõzés legforróbb pillanata!!!!

 

Június 13-án 17.00 órára hirdetett Szentesi TE - Algyõ mérkõzés elmarad, mert az Algyõ lemondta a szereplést, így Szentes kapta 3 pontot a Magyar Kupában. 

 

 

Seniorok versenyben

 

 

Két napos Senior úszóversenyt rendezett a Szentesi Delfin ESC. Kellemes és felfokozott hangulat uralkodott mind a vízben, mind a parton. Az ország mind a négy sarkából érkeztek az úszni szeretõ versenyzõk. 

A különlegesség a küzdelemben az volt, hogy nem a szülõk szurkoltak a csemetéjüknek, hanem a gyerekek és unokák buzdították szüleiket és nagyszüleiket.

  

Mégse 9, de majdnem 7.

Hétvégén a Kontavill Szentesi VK otthon várta a bajnokság befejezõ mérkõzését, amit 10:9 arányban meg is nyert a Szolnok csapatával szemben.  

 

 

 Gyermek focitorna

 

 

HSZATÁK GY.F.C. SZENTES rendezésében megrendezésre került a DR. PETŐ LÁSZLÓ EMLÉKTORNA 2001. május 20-án.

Szép nyári nap kedvezett a résztvevőknek és a focirajongóknak. A szurkoló tábort a szülők alkották, akik az edzőt túlkiabálva adták csemetéjüknek az utasításokat. A csapat méretéről csak annyi, hogy volt olyan játékos, akinek a labda felső széle a térdéig ért.

 

 

Tenisz a ligetben

 

Megnyitotta kapuit a téli ejtőzés után a ligeti teniszpálya, ahol éppen egy edzés pillanatait sikerült megörökíteni.

 

 

Átalakul a strand!

  

  

Az Egészségturizmus Fejlesztését szolgáló pályázaton Szentes 181 millió forintot nyert. Az önkormányzat a strandfürdő fejlesztését kívánja megvalósítani. Két gyermekmedencét, valamint hideg-meleg vizes látványmedencét, illetve játszó- és sporttereket alakítanak ki. A beruházás összköltsége 362 millió Ft., aminek egy része a Gazdasági Minisztérium pályázatán nyert támogatást.

Szentes, 2001. 08. 07.