2001. augusztus 14.

  

Megkezdődött a XI. Körös-toroki napok

 

 

A csütörtök esti fellépő a szentesi Coctail együttes volt, akik jó hangulatba hozták a közönséget. Időjárást és vízállást figyelve várta mindenki a Körös-toroki napok kezdetét, mert a nyitónap előtt 1 héttel még 2 m víz volt a homokpart felett. A napi 40-50 cm-es apadás lehetővé teszi, hogy szombaton sok program a parton kerüljön lebonyolításra.

 

 

A fiatalok csuklóján még ott volt a Sziget karszalagja, de azt ígérték, hogy a addig nem mennek haza amíg le nem kopik róluk. 

 

 

A vállalkozók udvara is színültig megtelt táncolókkal, akik nem kíméltek padot, asztalt sem magukat.

 

Szentes, 2001. 08. 10.

 

 

Körös-toroki napok

 

 

Szombaton este a nagyszínpadon fellépett a Fiesta együttes, akik az eső és a hideg szél ellenére forró hangulatot varázsoltak a Tisza partra.  

 

 

Sokan imádkoztak, hogy a Tisza visszahúzódjon a medrébe a Toroki napok idejére, de azért senki sem fohászkodott, hogy jó idő legyen. Így a szombat esti időjárás sártengerré varázsolta a partot.

Szentes, 2001. 08. 12.

 

 

Kullancsírtás a ligetben!

 

 

Augusztus 8-án végeztek kullancs irtás a Széchenyi Ligetben, melyről egy ici-pici papír tanúskodott a bejáratnál. Ha éjszaka udvarlás közben egy kullancs esik a vállunkra, akkor lehet, hogy nem kell megijedni, csak a rovarölőszer dolgozik.

Szentes, 2001. 08. 09.