2001. augusztus 2.

 

Július havi programok

 

Festik! 

 

 

A város főépítésze jóváhagyta a Mozi újrafestését, és színválasztását. Mivel a belváros rendezési terve erre az utcára is vonatkozik, így a színválasztásnál figyelembe kellett venni a terveket.  

 

Egy irányú!

 

 

A Nagy Ferenc utcát (Mozi utcája) egyirányúsították július 15-tõl, ami azt jelenti, hogy parkolni csak a kijelölt parkolókban lehet, és az egész utca mostantól egyirnyú. Az egész utcára vonatkozik a megállni tilos tábla. A közterület felügyelők fokozottan figyelnek a szabály betartására, tehát spórolunk ha nem szabálytalankodunk.

 

 

Tanuló fecske!

 

 

Ha nyitva van egy ablak, attól még nem kell berepülni! Sajnos ezt az anyai tanácsot nem kapta meg az a kisfecske amelyik a Polgármesteri Hivatal folyosóján repkedett. Az ijedt madár próbált szabadulni, de a kijáratot nem találta. Ügyes kezek kapdostak utána, de ő még ügyesebb volt. Ha valaki meg tudja fogni akkor kérem segítsen!

 

 

A július 24-eiből kimaradt 

JÚLIUS 25 v. 26, RTL KLUB, FÓKUSZ 18.55

 

 

Már a Mozaik hasábjain beszámoltunk, hogy újra dalol Susanna a zenegép.

Július 25-én v. 26-án 18.55 kezdettel látható lesz Susanna az RTL KLUB csatornán.

 

 

Mi hiányzik a képről?

 

Sok fiatal erre a játékra úgy emlékszik, hogy milyen jó volt dióhintázni éjfélkor egy szép nyári éjszakán. Sajnos az idő vasfoga ezt is megette, na meg a balesetveszélyesség. Mindenesetre jó volna ha vissza kerülne a helyére, mert nosztalgiából még a 20 évesek is beleülnének.

 

 

Internetes WEB-szerkesztő verseny

Internetes helyismereti WEB-szerkesztő versenyt hirdet a szentesi könyvtár és a Team Számítástechnika. A kiírás célja a város internetes arculatának fejlesztése és tehetséges alkotók felkutatása. További információ a www.szentesinfo.hu oldalon!