2001. július 25.

 

 

X. Kurca Parti Coctail Pary és Arany Ászok Sörfesztivál

 

Összegzés

3 nap alatt közel 40.000 ember látogatott ki a Spartacus Sportpályára, ahol több mint 8000 négyzetméteren szórakozhatott. Különbuszokkal érkeztek a szomszéd városból a szórakozni vágyó emberek. A három nap alatt több mint 40 program volt látható. Az eddigi szabadtéri rendezvényeken soha nem volt még annyi ember, mint itt a Jubileumi Kurca Parti Coctail Party-n.

 

3. nap

 

 

 

A koncert lezárása képen a szegedi Fénypont Studió ajándéka volt egy 415 lövedéket kilövő tűzijáték.

A képen a legnagypbb töltet látható. 100mm és 100m-re repül. 

 

 

Késő délután kezdte el a koncertjét a 10. évek Coctail együttes. 

 

 

Az utolsó nap a gyermekeké volt, ahol nemcsak társasjátékkal szórakoztatták egymás a gyermekek, hanem kézügyesség fejlesztő játékokat is játszottak.

A délután a POM-POM együttes rendkívül jó  koncertje szórakoztatta nem csak a gyerekeket,

hanem a szülőket is.

 

2. nap

 

A második napon fiatal együttesek magkapták a színpadot, akik jó hangulatú koncertet adtak. A koncertek nem zavarták az ugrálóvárban szórakozó gyerekeket.

 

 

Délután Maksa Zoli szórakoztatott mindenkit, aki a rekkenő melegben nem a strandot választotta.

Itt igazán jó hangulat volt.

 

1. nap

 

 

Elkezdődött a a X. Kurca Parti Coctail Party, melyet a frissen győztes fúvósegyüttes nyitott meg. A nap során volt az ünnepélyes megnyitó, amin Szirbik Imre polgármester úr nyitotta meg a három napos fesztivált.

 

 

Az est sztárvendége a Crystal zenekar volt, akik felpezsdítették a közönséget, és egy jó hangulatot adtak át az utánuk következő Horváth Zoliéknak. Az estére nemcsak Horvát Zoli és együttese nyomta rá a belyegét, hanem az a kiadós eső is, ami 22.38 perckor érkezett. Ezzel véget is ért a péntek.